Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

КОЛЕКТИВ ІФОУНБ ІМ. І.ФРАНКА ВІТАЄ З ЮВІЛЕЄМ МОЙСИШИНА ВАСИЛЯ МИХАЙЛОВИЧА!



Колектив Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка від щирого серця вітає з 65-літнім ювілеєм доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри вищої математики Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, Лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, академіка Української нафтогазової академії та Академії гірничих наук, громадського діяча, поета МОЙСИШИНА ВАСИЛЯ МИХАЙЛОВИЧА!

Напрямки наукових досліджень Василя Мойсишина - стійкість і коливання бурових систем, ліквідація аварій та ускладнень при бурінні свердловин, геомеханіка.

Опублікував понад 250 наукових та навчально-методичних робіт, серед яких 3 монографії, 4 навчальних посібники та 5 збірники задач з грифом Міністерства освіти і науки України, 12 інструктивних документів. Є автором наукового відкриття в царині геомеханіки, за яке нагороджений срібною медаллю імені П.Л. Капіци. Крім цього у доробку вченого патенти на гвинтовий вибійний двигун, обважнені бурильні труби, амортизатори, пристрої для усунення прихоплень при бурінні тощо.

Дійсний член Інтелектуального клубу творчих особистостей «Галицькі кмітливці» з 2016 року.

Висловлюємо вдячність Василю Михайловичу за багаторічну співпрацю з Івано-Франківською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. І. Франка й бажаємо міцного здоров'я, наснаги, оптимізму. Нехай Ваші мрії стають реальністю! Нових наукових здобутків під мирним небом України!

Нехай завжди Вам всміхається доля,

Несуть тільки радість з собою роки.

Хай успіх й здоров'я не зрадять ніколи,

Хай здійсняться мрії, бажання й думки!

 

 

 

Оновлено 16-09-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка