Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Божий Син Родився!



22 грудня 2023 року напередодні світлого Різдва Христового у відділі абонементу Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відкривається святкова виставка-інсталяція «Божий Син Родився!», приурочена довгоочікуваним зимовим християнським святам.

Різдво, яке ми цьогоріч зустрічаємо 25 грудня разом з усім цивілізованим світом, - це початок нескінченної історії любові й світла. Ми відзначаємо його щороку, щоб нагадати собі: поки є Різдво, нічого не втрачено. Адже Різдво - це запрошення до радості, що триває. Про це - у виданнях, які ми пропонуємо своїм відвідувачам.

Тож запрошуємо у ці святкові зимові дні завітати до бібліотеки, щоб поринути у книжковий світ теплих різдвяних історій від талановитих оповідачів: Михайла Ломацького та Анни Франко-Ключко, Дари Корній та Вікторії Гранецької, Надійки Гербіш та Ярослава Грицака, Богдана Коломійчука та Петра Яценка, Оксани Кузів та Богдани Матіяш, Галини Петросаняк та Ярослави Терлецької, Чарлза Діккенса та Сельми Лагерлеф.

А в одній із презентованих книжок «Нова радість стала» читаємо чарівне побажання від Івана Малковича: «....колядуймо натхненно, щедруймо завзято - на радість добрим людям і самим собі! Хай повсюдно лунають наші дивовижні різдвяні співи - у кожному місті, в кожному селі, у кожній оселі - по всій Україні, по всьому світу, де є українці, бо вірю, що наша спільна коляда здатна творити особливу духовну єдність і витравлювати усяку скверну».

З Різдвом Христовим, українці!!!

 

Оновлено 03-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка