Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Презентація книжки Галини Новосад в обласній бібліотеці



29 листопада 2023 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулася презентація другої книжки затятої читачки й завзятої мандрівниці, успішної бізнесвумен Галини Новосад «Книгосад», яку модерувала відома івано-франківська письменниця Ольга Деркачова.

Відкрила презентацію очільниця бібліотеки Людмила Бабій, яка представила присутнім нашу гостю Галину Новосад та ознайомила присутніх з її біографією та творчістю. п. Галина закінчила Львівський університет ім. Івана Франка і «Львівську політехніку», працювала в Центрі космічного зв'язку, а останні 20 років очолює підприємство «Галкомсервіс». З-під її пера уже вийшло дві книги: «У світі книг» та «Книгосад». А починалось все із відгуків на прочитане у соціальних мережах. Першу книгу до іменин пані Галини підготували і видали її чоловік спільно із Андрієм Любкою та Юрієм Винничуком і це стало сюрпризом навіть для самої авторки.

Книги Галини Новосад - це не просто рецензії й читацькі відгуки, а повноцінні історії, варті уваги. Переплетені з особистим досвідом і спогадами авторки, ці розповіді є справді унікальними. Вони можуть стати у нагоді всім, хто цікавиться літературою, новинками видавничого світу, хоче бути ерудованим та начитаним.

Модераторка зустрічі, відома івано-франківська письменниця Ольга Деркачова спрямовувала розмову з гостею та запитання залу у навкололітературну площину. Авторка щиро ділилась своїми вподобаннями, розповіла про те, як починала писати та завдяки кому з'явилася її перша книга «У світі книг», як з'явилася друга, презентована сьогодні книжка «Книгосад», наголосила, що вона є логічним продовженням її першої книжки, яка була надрукована у 2021 році.

У «Книгосаді» зібрано 100 розповідей про книжки, прочитані авторкою в період з березня 2021 року до кінця 2022 року. Це був непростий період. Спочатку розпал ковідного божевілля, а потім події страшної війни. Тож кожна розповідь - це не лише враження від прочитаної книжки, а й психологічні роздуми над реаліями, переплетені з особистим досвідом авторки.

З нагоди виходу книги і довгоочікуваної презентації Галину Новосад привітали відомий прикарпатський письменник Степан Процюк, митець Богдан Савлюк, бібліотекарка Ольга Кирста, поціновувачка таланту презентантки Ольга Зінько.

Автограф- і фотосесія, спілкування з такою яскравою особистістю, як Галина Новосад, залишили яскраві спогади та неймовірні емоції у всіх присутніх.

Фіксацію незабутніх миттєвостей презентації впродовж заходу вдалося чітко вловити талановитому митцю, Зазначимо, що кошти з продажу книг Галини Новосад підуть на автівки для ЗСУ, які купує і доставляє захисникам та захисницям письменник і волонтер Андрій Любка.

Cвітлини

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка