Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Захоплююча екскурсія обласною бібліотекою



29 листопада 2023 р. до ІФОУНБ ім. І. Франка (відділ економіко-виробничої літератури) на пізнавальну екскурсію завітали учні 4-Б класу Ліцею № 12 ім. Івана Франка Івано-Франківської міської ради разом із своїм класним керівником Уляною Бойчук.

Для юних відвідувачів фахівці відділу економіко-виробничої літератури спільно з Івано-Франківським державним центром естетичного виховання (методистка відділу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва Світлана Гладка) провели майстер-клас «Оригамі з паперу. Виготовлення котика». Діти мали змогу дізнатися про мистецтво складання паперу та власноруч створити котика. Техніка оригамі має важливе значення для малечі, адже розвиває посидючість, концентрацію уваги і, зрештою, це приємне, веселе та пізнавальне дозвілля для них.

Гостям було представлено добірку ілюстрованих книг про домашніх улюбленців, а також журнальні замітки про різдвяні витинанки з паперу.

Із захопленням учні переглянули колекцію виробів, представлених на виставці з нагоди Всесвітнього дня рукоділля, а саме вишиті подушки, ґердани, квіти та дерева з бісеру, бантики для волосся зі стрічок, новорічні сніжинки з фоамірану, картини з кавових зерен тощо.

Малеча з особливою цікавістю ознайомилися з експонованою у літературно-мистецькій вітальні виставкою-конкурсом дитячих іграшок-сувенірів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти області.

Наприкінці зустрічі учні подарували головній книгозбірні області свої малюнки, а також виявили велике бажання разом із батьками ще неодноразово відвідати ІФОУНБ ім. І. Франка.

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка