Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Семінар викладачів і майстрів виробничого навчання професійно-технічної освіти Івано-Франківської області у головній книгозбірні



28 листопада 2023 року на базі Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбувся семінар для викладачів і майстрів виробничого навчання, організований навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти Івано-Франківщини.

Тема семінару - «Формування графічної грамотності та компетентності майбутніх фахівців технічних професій».

У засіданні обласної методичної секції взяли участь методист НМК ПТО, керівник обласної методичної секції викладачів креслення та майстрів виробничого навчання деревообробних професій Лясковський І.Є., викладач креслення ВПУ СОТ, керівник обласної методичної секції викладачів креслення Марчук Н.М., Андріїв М.М., майстер виробничого навчання ВХПУ №3, Стовп'юк В.М., майстер виробничого навчання деревообробних професій ВПУ № 14 та члени секції.

У порядку роботи семінару, насамперед, відбулася екскурсія-знайомство з головною книгозбірнею нашого краю, її структурними підрозділами, а також відвідування виставки іграшок-сувенірів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти області.

Із вступним словом до присутніх звернулася заступниця директора головної книгозбірні Галина Горбань, яка розповіла про соціокультурну діяльність бібліотеки, благодійні заходи з різними категоріями: ВПО, особами похилого віку, дітьми-сиротами та ін. «Багатогранність подій у бібліотечному просторі можуть розширити кругозір майбутніх спеціалістів, надати їм безліч необхідної інформації», - наголосила Галина Василівна.

Для учасників зібрання фахівчиня відділу економіко-виробничої літератури ІФОУНБ ім. І.Франка Ганна Паска провела інформаційний огляд навчально-методичних, теоретичний і практичних видань за темами: «Креслення. Інженерна графіка: креслення, комп'ютерна графіка», «Деревообробка. Деревообробні верстати. Технологія виготовлення меблів».

Виступи викладачів та майстрів виробничого навчання супроводжувалися обговореннями питань на часі, методичними порадами та рекомендаціями.

На завершення учасники семінару підвели підсумки семінару, окреслили першочергові завдання для покращення навчання майбутніх фахівців технічних професій і подякували обласній книгозбірні за співпрацю.

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка