Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Знавці людських сердець



27 листопада 2023 року працівники відділу наукової медичної літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка (директор Л.Бабій) організували засідання круглого столу на тему: «Виклик кардіології у сьогоденні».

Розпочала засідання  заслужена працівниця культури України, директорка обласної книгозбірні Людмила Бабій, яка відзначила вагомість кардіології у житті кожної людини. Наголосила, що часто дивує наскільки досвід минулого є сучасним, наскільки спресована у висловах великих філософів і лікарів давніх часів мудрість залишається і сьогодні. Адже, кардіологія охоплює широкий спектр станів, від ішемічної хвороби серця та серцевої недостатності до аритмій і захворювань клапанів серця.

Участь в круглому столі взяли: український вчений, заслужений працівник освіти України, голова Івано-Франківської обласної організації Національної спілки краєзнавців України, кандидат педагогічних наук - Михайло Косило, голова правління Благодійного фонду «Життя як чудо», відомий мистецтвознавець Тарас Косович, поет і прозаїк, пісняр, заступник голови Національної спілки письменників України і, що не менш важливо, добрий друг обласної книгозбірні Ярослав Ткачівський та працівники бібліотеки.

В межах круглого столу відбулося дарування книжкової колекції заслуженого лікаря України, кардіолога Олександра Хом'яка, яку передала на згадку про свого батька його дочка Ірина Костенко. Колекція налічує близько 500 примірників видань.

Щиро дякуємо усім, а особливо пані Ірині, за цінні книги, подаровані нашій бібліотеці.

Для ознайомлення з книжковою колекцією запрошуємо завітати до відділу наукової медичної літератури за адресою: вул. Мазепи,101.

Світлини

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка