Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Грантові програми УКФ – вагома підтримка для збереження культурної спадщини України



24 листопада 2023 р. науково-методичний відділ Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка організував онлайн консультацію для бібліотек територіальних громад Івано-Франківщини.

Науково-методичний відділ обласної книгозбірні надає значну методичну допомогу бібліотекам територіальних громад, вирішує питання удосконалення управління бібліотечною справою в регіоні, забезпечує  стратегію подальшого розвитку та організації бібліотечної діяльності.

Дана консультація присвячена грантовому сезону Українського культурного фонду на 2024 рік.

Український культурний фонд ‒ державна установа, створена у 2017 році, на підставі відповідного Закону України, з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір.

 Віра Хімейчук, завідувачка науково-методичного відділу проінформувала, які саме грантові програми запланував УКФ на наступний рік, закликала колег у співпраці із владою, ГО активно долучатися до написання проєктів, що можуть суттєво покращити ефективність роботи бібліотек Івано-Франківщини.

Також Віра Михайлівна торкнулася теми річної звітності 6-НК, та наголосила на основні напрямки бібліотечної роботи, зокрема звернула увагу на літературний флешмоб до 210-ї річниці від дня народження Т.Шевченка, який відбудеться у березні 2024 року.

На онлайн консультації були присутні представники бібліотек 55-ти територіальних громад Івано-Франківщини, які отримали чимало корисної інформації, обмінялися досвідом роботи у написанні різноманітних проєктів.

Cвітлини

 

 

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка