Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Профорієнтаційний захід в рамках проєкту ВільноХаб: працевлаштування



08 листопада 2023 року у відділі соціокультурної проєктної діяльності Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбувся профорієнтаційний захід в рамках проєкту ВільноХаб: працевлаштування, який втілюється програмою «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки USAID Ukraine - USAID Україна та виконується IREX in Ukraine. Модерувала захід Марія Ілюк, бібліотекарка ІІ категорії обласної книгозбірні.

Учасниками події були студенти перших курсів Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування, спеціальності «фінанси та банківська справа»,  «комп'ютерні науки»,  «право» (викладачі Міщанин М. В.. Глеб О. В.).

Темою заходу були «Правила написання резюме та SWOT аналіз особистості при пошуку роботи».

Резюме - це документ, в якому коротко викладаються особисті, освітні та професійні відомості про особу. Основними питаннями до обговорення були правила складання резюме, принципи побудови, обсяг та структура резюме.

Також поговорили про підготовку до співбесіди з роботодавцем: як правильно поводити себе на співбесіді та як відповідати на провокативні запитання.

Зокрема розглядали питання, що таке SWOT аналіз та як скласти особистісний  план розвитку. Студенти зрозуміли, що саме SWOT-аналіз надає можливість дізнатися про внутрішні сильні та слабкі сторони особистості, а також про зовнішні можливості й загрози. Проаналізувавши себе таким чином, кожна людина зможе зрозуміти, над чим саме їй потрібно попрацювати, щоб досягти успіху та поставленої мети.

Вивчивши даний матеріал,  студенти мали можливість пройти  тестування та закріпити подану тему за допомогою гри KAHOOT!. Запитання для гри підготувала бібліотекарка М. Ілюк, внесла їх в програму гри і розробила саму гру. Основними питаннями були: як краще скласти резюме,  яким є оптимальний обсяг резюме, яким критеріям має відповідати фото, в якому форматі зберігати файл та назву файлу резюме.

Другим тестуванням з грою був SWOT-аналіз та співбесіда. Запитання: що таке співбесіда, що потрібно робити до співбесіди, а що НЕ потрібно робити перед співбесідою. А також, що таке SWOT-аналіз та які компетенції вважаються ключовими для роботи у XXI ст.

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка