Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Лабораторія майбутнього педагога в бібліотеці



3 листопада 2023 року завідувачка відділу літератури іноземними мовами Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Ольга Войтичук провела заняття для студентів першого курсу кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника на тему : «Використання освітніх платформ у роботі педагога».

Майбутнім педагогам було представлено сучасні онлайн джерела з  інтерактивними вправами, іграми та навчальними відео. Студенти мали змогу спробувати себе в ролі гравців та виконували різні завдання, створені за допомогою онлайн платформ та додатків.  Завдяки інтерактивній формі проведення заходу студенти на практиці переконались в універсальності цифрових засобів навчання, які можна використовувати при проведенні не тільки навчальних занять, а й для організації різноманітних заходів.

Студентам були представлені платформи для інтерактивного вивчення іноземних мов, а також іншомовні фонди відділу літератури іноземними мовами, а саме: методичні посібники та підручники, твори класиків та сучасних авторів, фахові видання.

Працівники відділу  щиро вдячні викладачам кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи за сприяння в проведенні заходу.

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка