Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інформаційна година для студентів-першокурсників



2 листопада 2023 року працівники відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провели інформаційну годину на тему «Комп’ютерні технології в навчальному процесі» для студентів Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.

До ІФОУНБ ім. І. Франка завітали студенти-першокурсники спеціальності «Комп'ютерна інженерія» разом із викладачем Богданом Паскою.

Для гостей було проведено пізнавальну екскурсію, під час якої вони ознайомилися із правилами запису до книгозбірні, її вебсайтом та електронним каталогом.

Працівниця відділу Ганна Паска зазначила, що бібліотека - це особливий простір, де не тільки зберігаються книжки. Тут також проводяться різноманітні культурно-мистецькі заходи, зустрічі з видатними українськими особистостями, організовуються виставки книг, картин, цікавих винаходів і виробів.

Майбутні спеціалісти мали змогу ознайомитися із запропонованою навчальною літературою, виданнями з програмування та цифрових технологій: Васильєв О. «Програмування на С++»; «Свобода в мережі. Як насправді працює Інтернет»; Сміт Д. «Думати, як Білл Гейтс»; Мартін Р. «Чиста архітектура. Мистецтво розроблення програмного забезпечення»; Генк Райнвотер Дж. «Як пасти котів: посібник для програмістів, які мають керувати іншими програмістами»; «Код Федорука» та інші.

Студенти переглянули відеоролик про відомого сербського та американського винахідника і фізика Ніколу Теслу та відеоматеріал, присвячений українському літаку АН-225 «Мрія», який було знищено на початку повномасштабного вторгнення рф.

Корисним продовженням зустрічі для присутніх була лекція з історії України їхнього викладача Б. Паски. У своєму виступі він наголосив на важливості бібліотеки для навчання та саморозвитку молодого покоління.

У літературно-мистецькій вітальні бібліотеки студенти мали змогу переглянути виставку графічних портретів «Звитяжці. Пам'яті тих, хто повернувся на щиті» кандидатки мистецтвознавства, доцентки кафедри дизайну і теорії мистецтва ННІМ ПНУ ім. В. Стефаника, членкині НСХУ Ірини Чмелик та поспілкуватися з авторкою.

Щиро сподіваємося, що сьогоднішні слухачі стануть нашими активними читачами.

Світлини

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка