Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Роль бібліотеки в упровадженні сучасних педагогічних технологій в освітній процес



31 жовтня 2023 року у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулася інтерактивна сесія для студентів кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника.

Майбутні педагоги дізналися про бібліотечні послуги і електронні ресурси та на практиці протестували деякі джерела для якісного та продуктивного навчання, зокрема, онлайн-системи домашніх вправ, ігрові платформи, цифрові картки, вправи, тести та інше.

Кожен учитель повинен сприяти розвитку здібностей учнів, формуванню в них важливих життєвих та соціальних навичок, а також забезпечувати наскрізний процес розвитку, навчання і виховання школярів. Успіх вчителя насамперед  залежить від його комунікативних здібностей та уміння налагодити взаємини з дітьми. Одним з ключових факторів кращої взаємодії вчитель-учень є використання сучасних інформаційних технологій, які сприятимуть формуванню ключових компетентностей учнів та зроблять навчання цікавим та продуктивним. Цікаві завдання допомагають розвивати іншомовні навички та навчати учнів в новому форматі.

Також увазі присутніх було представлено книжкову виставку з фондів відділу: видання з питань педагогіки, соціології, методики викладання.

Щиро дякуємо доцентці Наталії Сабат і професорці кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Роксоляні Зозуляк-Случик за популяризацію бібліотечних продуктів обласної книгозбірні.

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка