Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Перша зустріч з обласною бібліотекою



31 жовтня 2023 року фахівці відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провели цикл зустрічей-знайомств студентів-першокурсників Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника з головною книгозбірнею нашої області.

ІФОУНБ ім. І. Франка відвідали студенти 1 курсу спеціальностей «Середня освіта (Фізика і математика)», «Матеріалознавство», «Математика» та «Прикладна математика» (викладач - Богдан Паска).

Майбутні спеціалісти ознайомилися з правилами запису до книгозбірні, її веб-сайтом, бібліотечними послугами, особливостями роботи з електронним каталогом, а також книжковим фондом, періодичними виданнями, фаховою і діловою літературою.

Студенти переглянули актуальний на часі відеоматеріал про відомий український літак АН-225 «Мрія», який було знищено на початку повномасштабного вторгнення рф.

Друга відеорозповідь була присвячена заслуженому діячу науки і техніки України, доктору хімічних наук, професору, Почесному професору ПНУ ім. В. Стефаника Фреїку Дмитру Михайловичу.

Корисним продовженням зустрічі для присутніх була лекція з історії України їхнього викладача Б. Паски. Він наголосив на важливості бібліотеки для їх навчання та саморозвитку.

Сподіваємося, що майбутні спеціалісти стануть постійними читачами ІФОУНБ ім. І. Франка та відвідувачами бібліотечних культурно-мистецьких подій.

Світлини

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка