Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Презентація студентських проєктів в обласній книгозбірні



26 жовтня 2023 року у відділі літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулося представлення проєктів студентів кафедри німецької філології Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника на тему «Бібліотека та книга у мистецтві».

Викладачі та студенти-германісти, завжди бажані гості обласної книгозбірні, завітали, щоб засвідчити свою любов та повагу до книги. Учасники заходу, створили власний сценарій, в якому представили образи бібліотеки, книги, бібліотекаря і читця в образотворчому мистецтві, музиці, літературі та кінематографі. Кожен з проєктів, над якими студенти працювали впродовж перших місяців осені вразив своєю оригінальністю, неповторністю, новизною інформації та естетикою. Присутні на заході дізнались безліч цікавих фактів про книги та бібліотеки, а також про твори мистецтва, присвячені таємничому світу книгозбірень.

Працівники відділу представили учасникам зустрічі нові видання з фондів відділу літератури іноземними мовами з питань методики викладання німецької як іноземної, а також художні твори німецькою мовою, які бібліотека нещодавно отримала в дарунок від Воєводської публічної бібліотеки ім. Е. Смолкі, яка є багаторічним партнером обласної книгозбірні.

Висловлюємо щиру подяку викладачкам кафедри німецької філології Щацькій Галині Миколаївні та Липці Світлані Іванівні за плідну співпрацю та залучення студентів до кола читачів обласної бібліотеки.

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка