Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Профі-студія для вчителів англійської мови



25 жовтня 2023 року в партнерському центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбулося чергове засідання Профі-студії для вчителів англійської мови навчальних закладів міста та області, які проходять курс підвищення кваліфікації в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти (куратор групи – Косенко Ю. В.). Лектором на заході була Л. Жирик, координаторка центру.

Темою сесії були «Групові форми комунікації у системі дистанційного навчання іноземних мов».

Сьогодення характеризується все більш відчутною глобалізацією та неймовірно швидким розвитком інформаційних технологій, активним використанням можливостей Інтернету та медіа-комунікацій. Розширити можливості та повноцінно інтегруватись у світове співтовариство ефективно допомагає якісне знання іноземних мов. Здобувати освіту, брати участь у програмах, конференціях і ґрантах, стажуватися за кордоном, мати доступ до іноземних сайтів та друкованих видань - про це ми говорили на заході. Як показує практичний досвід, результативно опановувати іноземні мови допомагає дистанційне навчання.

Бібліотекарі поділилися з учителями можливостями таких ресурсів в цьому напрямку, як: Regional English Language Office, America House Kyiv, American English at State, Oxford University Press, Fulbright in Ukraine. Ці організації проводять педагогічні конференції, семінари, вебінари, курси педагогічної кваліфікації. Для дистанційного навчання для учнів є багато ресурсів і платформ, де можна отримати інформацію щодо вдосконалення комунікаційних навичок.

Для вчителів було організовано виставку інформаційних ресурсів з фондів центру для роботи з учнями: методичні посібники, настільні англомовні ігри, словники, наочні матеріали.

Світлини

Оновлено 15-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка