Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Творча зустріч з письменницею Людмилою Пуляєвою



15 жовтня 2023 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка в рамках форуму Via Carpatia відбулася творча зустріч із знаною львівською письменницею, журналісткою та бібліотекаркою Людмилою Пуляєвою.

Представила присутнім Людмилу Пуляєву заслужена працівниця культури України, директорка обласної книгозбірні Людмила Бабій, яка розповіла про активну бібліотечну роботу гості, акцентувала увагу на її креативних методах та формах діяльності та, безумовно, на творчій активності.

Талановита письменниця, що приїхала до нас зі Львова, зачарувала усіх присутніх історіями, які траплялися з нею на професійному і життєвому шляху. Різностороння особистість Людмили Пуляєвої, яка охоплює творчу форму самовираження, культурно-масову роботу і публіцистичну діяльність, яскраво втілилися у її художньому доробку, який налічує 8 збірок. Окрім цього невтомна авторка має низку опублікованих інтерв'ю у львівських газетах «Високий замок», «Молода Галичина» та ін.

Запрошена гостя вразила усіх своєю енергією, захопила індивідуальністю та непересічним стилем, розвінчала усталені стереотипи, які зчаста асоціюються з образом письменника у суспільстві, заполонила передісторіями своїх віршів, що здебільшого базуються на реальній основі, а також запросила усіх охочих до читання її нової прозової збірки «Ніколи не пізно».

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка