Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Тренінг з кар’єрного зростання в рамках бібліотечного проєкту «ВільноХаб: працевлаштування»



6 жовтня 2023 року в Івано-Франківській ОУНБ ім. І. Франка у відділі соціокультурної проєктної діяльності відбувся захід – тренінг з кар’єрного зростання в рамках проєкту «ВільноХаб: працевлаштування», який втілюється програмою «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки USAID Ukraine - USAID Україна та виконується IREX in Ukraine.

Модерувала захід бібліотекарка II категорії обласної книгозбірні Марія Ілюк. Відвідувачами заходу були студенти 3-го курсу юридичного факультету Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування (відповідальна - заступник директора з виховної роботи Маланчук М. О.).

Темою тренінгу були «Навички для успішної кар'єри», де обговорили важливі питання «твердих та м'яких» навичок та того, що освіта перестала бути сумою статичних знань та вмінь, накопичених під час навчання у школі або інституті. Ми повинні самостійно вибудовувати свою модель освіти й сформувати свій унікальний набір професійних та особистісних навичок, так званих (soft skills). Значну частину заходу було проведено саме для обговорення  навичок, а також стереотипного бачення щодо поділу професій на «суто чоловічі» або «суто жіночі» професії.

Студенти мали чудову можливість скласти SWOT аналіз особистості та проаналізували свої сильні та слабкі сторони.  Окремим питанням тренінгу було обговорення щодо правильності написання резюме. Після отриманих теоретичних знань, студенти пройшли підсумкове тестування з даної теми, а переможці отримали приємні подарунки від бібліотеки. 

Учасники заходу тепер впевнені, що для того, щоб досягти успіху, необхідно щодня здійснювати дії, які ведуть до досягнення бажаного результату. При цьому не мають значення стать, вік та соціальне становище.

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка