Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Цінний книжковий дарунок від Головного управління статистики



Колектив Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка продовжує отримувати цінні подарунки з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. 6 жовтня 2023 року відбулася приємна зустріч з багаторічними партнерами – працівниками Головного управління статистики в Івано-Франківській області, які вручили в дарунок книгозбірні новий випуск «Статистичного щорічника за 2021 р.» в електронному та паперовому форматах.

Начальник Головного управління статистики Олена Бліннікова привітала директорку головної книгозбірні краю Людмилу Бабій та всіх, хто має особливе відношення до Книги і Бібліотеки, з професійним святом та відзначила велику роль книгозбірень у забезпеченні нерозривного зв'язку минулого і сьогодення, задоволенні наукових і культурних потреб громадян, сприянні інтелектуальному розвитку мешканців краю. Подякувала за співпрацю, яка триває більше 15 років та побажала доброго здоров'я, щасливих відкриттів непрочитаних сторінок і творчих успіхів для блага української держави.

Для забезпечення інформаційних потреб користувачів Олена Бліннікова вручила колективу Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка «Статистичний щорічник Івано-Франківської області», в якому вміщено дані про соціально-економічне становище області, зокрема висвітлено показники системи національних рахунків, матеріального виробництва, фінансової та соціальної сфери, зайнятості та доходів населення, а також статистичні показники в розрізі регіонів України.

Директорка Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка Людмила Бабій подякувала шановним гостям за особливу увагу до бібліотеки та бібліотечних фахівців й відзначила необхідність у фондах книгозбірні подарованого видання, адже результатами діяльності Головного управління статистики користуються різні категорії читачів: науковці, викладачі, студенти, фахівці різних організації, які саме в цьому інформаційному джерелі знаходять точну інформацію, якої потребують.

Очільниця книгозбірні Людмила Бабій від імені бібліотечної спільноти області висловила щиру подяку за велику роботу фахівцям Головного управління статистики, підкреслила необхідність й подальшого виходу таких збірників та побажала гостям мирного неба, натхненної праці та Перемоги!

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка