Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Мистецький лекторій



04 жовтня 2023 року фахівці відділу літератури з питань мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка у співпраці з кандидаткою мистецтвознавства, доценткою кафедри дизайну і теорії мистецтва ННІМ ПНУ ім. В. Стефаника Надією Бабій організували для студентів мистецький лекторій.

Фахівці відділу літератури з питань мистецтва ІФОУНБ ім. І. Франка в рамках співпраці з викладачами Навчально-наукового Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника проводять різнопланові формати заходів.

Так, до бібліотеки завітали студенти четвертого курсу групи Д-45 спеціалізації «Графічний дизайн» кафедри дизайну і теорії мистецтва ННІМ ПНУ ім. Василя Стефаника разом із викладачкою, кандидаткою мистецтвознавства, доценткою кафедри Надією Петрівною Бабій.

Для студентів було організовано віртуальну екскурсію бібліотекою; ознайомлення з її структурними підрозділами та фондами; перегляд тематичних книжково-ілюстративних виставок; огляд експозиції живопису «Творю своє життя в любові» Алли Сініциної; лекцію на тему: «Український авангард», яку провела Надія Бабій.

Зустріч виявилась продуктивною. Студенти почерпнули багато корисної інформації, також отримали практичне завдання від свого викладача.

Ми щиро вдячні Надії Бабій за співпрацю та студентам, що стали читачами бібліотеки.

 

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка