Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Знайомство з бібліотекою «Книжковий дім відкритий всім»



Впродовж вересня 2023 року працівники відділу літератури з питань мистецтва Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провели серію екскурсій книгозбірнею в рамках відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

Бібліотека - це книжковий храм, джерело ідей і скарбниця думок, що прокладають стежки у майбутнє.

Указом Президента України від 14 травня 1998 року 30 вересня було оголошено Всеукраїнським днем бібліотек. Метою цього свята є підвищення ролі книги у суспільному та культурному житті, привертання уваги широкої громадськості до проблем бібліотек, до потреб і соціального статусу бібліотекарів.

Цьогоріч ми відзначали Всеукраїнський день бібліотек у важкий та визначальний час для долі нашої держави. Безпідставна збройна агресія принесла на нашу землю горе, біль, великі втрати, але водночас об'єднала нас та дала віру, що ми разом зможемо все подолати та досягти Перемоги!

Під час екскурсій фахівці відділу літератури з питань мистецтва розповіли студентам місцевих закладів вищої освіти про соціокультурну діяльність бібліотеки, ознайомили з новинками літератури, періодичними виданнями книгозбірні.

Студенти ознайомилися із послугами відділів: абонементу, читального залу, довідково-бібліографічного, літератури з питань мистецтва, відділів економіко-виробничої та краєзнавчої літератури, інтернет-центру.

Наші відвідувачі мали змогу переглянути загальнобібліотечну книжкову виставку «Запрошуємо у світ книги».

За даний період з роботою бібліотеки ознайомилися: студенти кафедри дизайну і теорії мистецтва ННІМ ПНУ ім. В. Стефаника (викладач - професор кафедри Богдан Губаль); студенти Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ ім. В. Стефаника група ТР-11 спеціальності «Туризм і рекреація» (викладач - доцентка кафедри дизайну і теорії мистецтва ННІМ ПНУ ім. В. Стефаник Ірина Чмелик); студенти кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації ННІМ ПНУ ім. В. Стефаника (викладач - кандидат мистецтвознавства, доцент, завідувач кафедри Петро Кузенко); студенти I курсу Івано-Франківського національного медичного університету спеціальності «Лікувальна справа» (викладач - доцентка кафедри українознавства і філософії Алла Сініцина).

Сподіваємось, що завдяки цим екскурсіям структурними підрозділами книгозбірні студенти почуватимуться впевнено та зможуть швидко відшукати саме ту інформацію, яка їх цікавить.

Молоді відвідувачі були зацікавлені усім почутим і побаченим та виявили бажання стати користувачами бібліотеки.

Зустрічі виявились продуктивними. Студенти почерпнули багато корисної інформації про роботу обласної книгозбірні.

Cвітлини

 

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка