Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

«Накувала зозуленька сто літ: неймовірні історії життя»



20 вересня 2023 року напередодні Міжнародного дня людей поважного або «золотого» віку бібліотекарки відділу абонементу Івано-Франківської обласної універсальної бібліотеки ім. І. Франка у співпраці із завідувачкою відділу соціально-побутової адаптації Богданою Ботюк та виконавчою директоркою місцевого відділення ВБО «Турбота про літніх в Україні» Зінаїдою Зінько традиційно зустрічалися зі старшими друзями – підопічними Територіального центру соціального обслуговування, щоби разом із найліпшими побажаннями вкотре виразити свою повагу, любов, захоплення, а навзаєм отримати від своїх гостей часточку того життєвого досвіду, мудрості і позитивної енергетики в такий важкий час, що ми сьогодні переживаємо.

Година спілкування, яку провели бібліотекарки Ольга Черепович та Ольга Слюсар,  мала назву «Накувала зозуленька сто літ...» і присвячена неймовірним історія життя, які дістали літературне втілення і ожили зі сторінок книг «Винуваті люди» Тетяни Белімової, «Подорожні» Неоніли Стефурак, «І гойдалка злітає знову» Оксани Кір'ян, «Світло семи днів» Мирослава Дочинця, а також циклу романів про видатних українців: «Руки і сльози» Степана Процюка, «Оля» Ольги Саліпи, «Автопортрет з уяви» Володимира Яворівського, «Журавлі відлетілі...» Романа Горака.

Гармонійним доповненням до літературної частини зустрічі стала пропозиція кожному з присутніх написати на заздалегідь підготовлених кольорових сердечках невеличке побажання для тих, хто їх оточує, а пізніше отримати ті побажання у вигляді закладки в приємних книжкових дарунках, які підготували бібліотечні працівники для всіх запрошених в рамках благодійного соціального проєкту «Естафета добра і любові».

Завершила зустріч Богдана Ботюк приємними для нас словами вдячності і вітання з прийдешнім святом  - Всеукраїнським днем бібліотек.

Світлини

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка