Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Перша зустріч з обласною бібліотекою



13 вересня 2023 року до відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка завітали студенти-першокурсники Фахового коледжу Закладу вищої освіти «Університет Короля Данила» спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» разом із заступницею директора Іванною Волосянко та наставником Станіславом Зубко.

Студенти почули розповідь про історію створення бібліотеки, ознайомилися з правилами запису до книгозбірні, її структурними підрозділами, а також книжковим фондом відділу економіко-виробничої літератури.

Для майбутніх фахівців була організована виставка навчальної літератури, книг з програмування та цифрових технологій: Васильєв О. «Програмування на С++»; «Свобода в мережі. Як насправді працює Інтернет»; Мартін Р. «Чиста архітектура. Мистецтво розроблення програмного забезпечення» та інші.

Відвідувачі книгозбірні зацікавилися сайтом бібліотеки, дізналися про автоматизовану інтегровану бібліотечну систему АБІС Кoha та можливості для самостійного пошуку інформації.

На завершення зустрічі студенти переглянули актуальний на часі відеоматеріал про відомий український літак АН-225 «Мрія», який було знищено на початку повномасштабного вторгнення рф.

Сподіваємося, що майбутні спеціалісти стануть постійними читачами ОУНБ ім. І.Франка та відвідувачами бібліотечних культурно-мистецьких подій.

Світлини

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка