Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Книжковий подарунок для обласної бібліотеки



6 вересня 2023 року до Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І. Франка завітав доктор філософських наук, доцент, професор кафедри суспільних наук Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Сабадуха Володимир Олексійович з книжковим подарунком для наших читачів.

Видання під назвою «Філософія критичного мислення та прийняття рішень», автором якого є Володимир Сабадуха, гідно поповнить книжковий фонд нашої книгозбірні.

У книзі вперше в українській та європейській філософії на основі теорії ступенів духовного розвитку людини викладено процес формування критичного мислення. Доведено, що рівень мислення залежить від ступеня духовного розвитку людини. З'ясовано роль рефлексії, соціально-політичних і культурних факторів, що впливають на формування критичного мислення. З'ясовано роль і значення національного інтересу у процесі прийняття рішень. Проаналізовано механізми формування критичного мислення.

Підручник містить програму курсу, плани семінарських занять, контрольні запитання різного ступеня складності, задачі, тести, словник філософських понять, термінів, персоналій та список літератури з проблематики філософії критичного мислення.

Дане видання призначене для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів освіти, а також для викладачів суспільних наук.

Обласна бібліотека щиро вдячна пану Володимиру за такий книжковий подарунок, який обов'язково знайде свого читача і отримає гідне визнання.

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка