Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Серпневі зустрічі в клубі англійської мови для жінок ВПО



В серпні 2023 року в партнерському центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка продовжує свою діяльність English Club for IDP Women/Клуб англійської мови для жінок внутрішньо переміщених людей. Клуб був започаткований у березні на запити відвідувачів бібліотеки, активно діє вже півроку, і до нас постійно приєднуються нові учасники. Модераторкою клубу є волонтерка книгозбірні Христина Вінтонів, але в серпні клуб модерує координаторка проєкту «Вікно в Америку» Людмила Жирик.

У серпні ми пройшли повтор граматичного матеріалу, практикували часи дієслова англійської мови, вивчили займенники, прийменники, багато читали, навчалися правильної вимови, але найбільше ми намагаємося розмовляти англійською, вивчаючи для цього нові слова різної тематики.

Заняття в клубі проходять у інтерактивному форматі, ми використовуємо різні методи комунікації: настільні та лексичні ігри, онлайн ресурси, інтерактивні вправи з граматики та лексики.

У нас збалансована програма, що охоплює всі мовні аспекти: інтерактивні заняття з граматики на теми, з якими найчастіше виникають складнощі під час вивчення мови; розвиваємо навички усного мовлення; читаємо цікаві тексти в оригіналі, обговорюємо й аналізуємо прочитане.

Cвітлини

Оновлено 15-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка