Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Онлайн тренінг з техніки пошуку роботи



10 серпня 2023 року в Івано-Франківській ОУНБ ім. І. Франка в рамках діяльності проєкту «ВільноХаб: працевлаштування» відбувся онлайн тренінг – профконсультаційний груповий захід з техніки пошуку роботи, організований і проведений для молодих людей, які перебувають на обліку з безробіття у Галицькому управлінні Івано-Франківської філії Івано-Франківського ОЦЗ. Тренеркою події була Жирик Л., координаторка проєкту.

Головною метою заходу було ознайомлення учасників з ключовими питаннями пошуку роботи: написання резюме, мотиваційного листа, проходження SWOT аналізу особистості, було подано чек-лист основних питань для успішного проходження співбесіди з рекрутером фірми.

Спільно обговорили питання основних навичок - так званих «твердих та гнучких», які необхідні для вдалого пошуку роботи і успішної кар'єри.

На прикладі оголошеної уявної вакансії учасники заходу навчилися писати успішне резюме, використовуючи поставлені вимоги, прописуючи свої сильні та слабкі сторони, успіхи у здобутті формальної/неформальної освіти.

Це був інтерактивний захід, де молоді люди і навчалися, і отримали нову необхідну інформацію щодо пошуку роботи.

Проєкт «ВільноХаб: працевлаштування» втілюється у межах програми «Мріємо та діємо», впроваджується за фінансової підтримки USAID Ukraine-USAID Україна та виконується IREX in Ukraine.

Світлини

Оновлено 20-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка