Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Робоча зустріч партнерської мережі Goethe-Institut в Україні



27 липня 2023 року в рамках діяльності проєкту «Мова. Культура. Німеччина», спільного ІФОУНБ ім. І. Франка та бібліотеки Goethe-Institut в Україні, відбулася робоча онлайн зустріч партнерської мережі, в якій взяла участь координаторка проєкту Л. Жирик.

Модерувала онлайн зустріч Анна Журавльова, координаторка проєктів інфоцентру та бібліотек, яка ознайомила учасників мережі з робочою програмою і представила Марієтту Зандер, нову керівницю відділу «Інформація та бібліотека» Goethe-Institut в Україні. Кожен з учасників проєкту «Мова. Культура. Німеччина» представив діяльність своєї бібліотечної установи в рамках співпраці та відповіли на запитання пані Зандер. Також разом обговорили ідеї та пропозиції щодо спільної роботи на наступні два роки.

Анна Журавльова повідомила, що для бібліотек проєкту були закуплені нові ресурси - ілюстровані книги німецькою мовою для театру Камішібай і вони будуть надіслані вже ближчим часом. Також для надання послуг ВПО та людям у стресових ситуаціях будуть надані робочі матеріали Gefühlkarte, які можна буде використовувати в роботі з відвідувачами бібліотеки. У жовтні планується провести тренінг, де доповідачами будуть німецькі фахівці.

Для створення бібліотечного продукту проєкту було представлено Actionbound - корисний онлайн-інструмент для створення навчального контенту, за допомогою якого можна створювати ігри, квести, цифрову хронологію подій або подорожі до цікавих місць власного міста за допомогою координат GPS та заздалегідь розміщених кодів та загадок. Даний ресурс чудово підходить для вправ при знайомстві з авдиторією (тренінги, майстер-класи, вебінари тощо), при знайомстві з  історичними або археологічними пам'ятками.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка