Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Книжкова палітра літа - 2023



З 01 липня 2023 року у відділі абонементу ІФОУНБ ім. І. Франка відкривається відпочинково-пізнавальна виставка «Книжкова палітра літа». Запрошуємо наших відвідувачів до захопливої та цікавої літньої мандрівки сторінками книжкових видань.

Літо триває, але у книжок немає відпусток. Особливо цього річ, коли в наш рідний дім прийшла війна... Сигнали тривоги, відчуття страху, напруження, біль, переживання, втрати, постійний перегляд стрічки новин - це все потрібно пережити у нинішніх непростих обставинах. Багато з нас перебуває у дуже різних умовах: хтось у більш безпечному місці в Україні чи за її межами, а хтось, на жаль, ні. Але, попри війну і всі складнощі, життя продовжується. Період відпусток та вакацій у розпалі. Можна насолоджуватися відпочинком на морському узбережжі, міському парку, чи у незвіданих куточках нашої країни - і все це з цікавою книгою. 

Для того, щоб наші відвідувачі мали можливість відпочивати змістовно, ми й підготували літературне розмаїття - першочергово новинок, що надійшли до фонду відділу абонементу цього року, серед яких чільне місце займають видання, подаровані користувачами бібліотеки в рамках благодійного проєкту «Даруючи - збагачуємось».

Серед пропонованих видань: «Чекаю на тебе, тату» С.Талан, «Пташка на долоні» О. Саліпи, «І гойдалка злітає знову» О. Кір'ян, «Троян-зілля» Д. Корній, «Абрикосова книгарня» О. Осійчук, «Яблука Єви» Х. Коціри, «Винуваті люди» Т. Белімової, книжки А. Кокотюхи, М. Кідрука, Ю. Винничука, О. Кузів, збірка поезій І. Фотуйми та ін.

Не залишаться без уваги читачів й видання історичної тематики В. В'ятровича, С. Плохія, В. Кіпіані, а також книги мотиваційного спрямування авторів Дж. Моргана, Л. Млодінова, К. Старка, які допомагають адаптуватися до кризових моментів.

Книжкова експозиція зацікавлює виданнями зарубіжних авторів К. Генни, С. Дж. Маас, Е. Ферранте, К. Гувер та ін., серед яких можна вибрати книги під ту країну, куди мрієте, або поїдете відпочивати.

Запрошуємо читачів до відділу абонементу бібліотеки і бажаємо всім приємного літнього читання!

 

 

 

 

 

 

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка