Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Участь обласної бібліотеки в диспуті-зустрічі науковців із молоддю з нагоди Дня Конституції України



27 червня 2023 року з нагоди відзначення Дня Конституції України в Музеї шани Тараса Шевченка (Народний дім «Просвіта») відбувся диспут-зустріч науковців із молоддю на тему «Конституція України, права і обов’язки молодого покоління, реалії військового стану». До цієї події працівники Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка розгорнули книжково-ілюстративну виставку «Конституція України: погляд у майбутнє», на якій представлені видання з фондів книгозбірні.

День Конституції України - свято національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини. Саме в цей день, 28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла нову Конституцію України - першу Конституцію незалежної української держави, яка стала важливим етапом в українському державотворенні та законотворчості, у розвитку українського суспільства.

Організатори заходу: Івано-Франківська міська рада, Департамент інтеграції громад, внутрішньої політики та роботи з внутрішньо переміщеними особами ІФТГ, Івано-Франківське обласне та міське об'єднання ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка, Івано-Франківський національний медичний університет, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Івано-Франківська обласна універсальна наукова  бібліотека ім. І. Франка.

З нагоди свята працівники обласної книгозбірні розгорнули книжкову виставку «Конституція України: погляд у майбутнє», на якій були представлені видання з історії конституцій України від найдавніших часів до сьогодення, а книжково-ілюстративна виставка привернула увагу учасників дійства, адже видання даної тематики сприяють національному і патріотичному єднанню народу України, особливо сьогодні, в час протистояння збройній агресії російської федерації.

Щиро вдячні пані Марії Гуцол, голові міського об'єднання ВУТ «Просвіта», за чудову організацію заходу, цікаве і корисне спілкування та сертифікат учасника  диспуту-зустрічі науковців із молоддю на тему «Конституція України, права і обов'язки молодого покоління, реалії військового стану».

Світлини

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка