Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

ЕкоХаб у бібліотечному просторі



25 червня 2023 року у відділі соціокультурної проєктної діяльності Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбувся ЕкоХаб – презентація нового ресурсу, настільної гри «EUеco: дорога сортування», головною метою якої є донести інформацію про сортування та логістику відходів, тобто їхня доставка до пунктів прийому вторинної сировини. Модератором заходу була Леся Пронь, читачка обласної книгозбірні, громадська активістка. Учасниками гри були студенти технологічного відділення Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування, Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету за спеціальністю «Екологія».

Під час гри відбулося ознайомлення студентської молоді з підходами та практиками управління відходами в ЄС; розповіли про логістику пунктів прийому вторинної сировини в Україні, зокрема в місті Івано-Франківську (ГО «Нуль відходів Івано-Франківськ/Zero Waste IF»), а також презентували саму гру для мотивації молоді до сортування відходів.

Студенти разом з викладачкою Мельник Ю. Ю. та модераторкою Пронь Л. провели сеанс гри, ділилися думками щодо важливості даної проблеми та обговорили її з точки зору реалізації Глобальних цілей сталого розвитку ООН.

Захід відбувся за підтримки Представництва ЄС в Україні в рамках проєкту «EUEco: дорога сортування».

Cвітлини

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка