Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліотека: творчий простір для освітніх можливостей



22 червня 2023 року у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулася інтерактивна сесія для здобувачів освіти ВПC Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування.

Студенти навчаються на перших курсах зі спеціальностей «Менеджмент» та «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Стрімкий розвиток технологій сприяють трансформації бібліотек до просторів для освіти, науки, спілкування, дозвілля та співпраці. Інтерактивне заняття для студентів було присвячене темі освіти та її значенню для сучасної людини.

Завідувачка Ольга Войтичук розповіла про про специфіку роботи відділу та бібліотечні ресурси, які пропонує обласна книгозбірня для навчання та саморозвитку.

Викладачі англійської мови фахового коледжу Оксана Мацапула та Ірина Ленчовська підготували для студентів безліч навчальних дидактичних ігор, з метою розширити їх знання, вдосконалити мовні навички, розвивати ерудицію та поглибити англомовні  знання. Завдання були творчими, актуальними та сучасними. Студенти працювали з QR-кодами, використовували цифрові технології, вгадували слова до обраної теми, малювали, дискутували на тему навчання та сучасної освіти.

Заняття було проведене з використанням ігрових методів та роботи в групах, що значно полегшило підвищену активність юних здобувачів освіти.

Cвітлини

 

 

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка