Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліотечні ресурси на допомогу вивчення іноземних мов у літній період



19 червня 2023 року до Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка у відділ соціокультурної проєктної діяльності завітали учасники літнього мовного табору Перших Київських курсів іноземних мов – Івано-Франківськ (викладачка англійської мови – Оксана Швець).

Це - здобувачі освіти ліцеїв м. Івано-Франківська та Івано-Франківської територіальної громади, діти ВПО та викладачі англійської мови, для яких проведено практику англійської мови - справжнє занурення в мовне середовище! Це був табірний день, наповнений активностями, цікавими заходами, емоціями та враженнями! Також діти отримали нові знання, навички, уміння командної роботи.

День у бібліотечному таборі був розписаний і спланований похвилинно і насичений цікавою навчальною і розвиваючою програмою. Ми поєднали продуктивне навчання та насичене дозвілля. Тут не було часу нудьгувати, тому що кожен був зайнятий тим, що йому дійсно подобається: настільні англомовні ігри, кросворди, онлайн ігри для вивчення англійської мови, вуличний паперовий театр Камішібай, де учні спробували себе в театральній майстерності, інсценізуючи казку відомого німецького казкаря Отфріда Пройслера! Відбулося знайомство з інтерактивними книгами з розумними ручками, Віммельбухами, ми читали вголос, створювали свої власні розповіді.

Усіх дітей було поділено на підгрупи відповідно до їхнього рівня знань англійської та за віком, заняття проходили в інтерактивній формі з використанням новітніх методик викладання та ресурсів проєктної діяльності обласної книгозбірні. Бібліотекарки підготували для дітей екскурсії, квести, змагання.

Особливістю було те, що усі види дозвілля проводилися виключно англійською мовою.

Світлини

Оновлено 15-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка