Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Наталія Данилюк – читачам обласної бібліотеки



Днями книжкові фонди Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка поповнило нове видання – чергова поетична збірка талановитої української поетеси Наталії Данилюк «Непроминальне», яку авторка люб`язно подарувала нашій книгозбірні в день презентації збірки «Чотири октави».

Біографічна довідка

Наталя Данилюк народилася 4 березня 1981 року в селищі Перегінське на Івано-Франківщині. Закінчила філологічний факультет Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Працює вчителькою в Перегінському ліцеї № 1.

Авторка шістьох поетичних збірок: «Та жінка, що навпроти у вікні...» (2012), «Кульбабова віхола» (2013), «Океан, що навиворіт» (2015), «СвітиТи мусиш» (2018), «Три поетичні струни» (у співавторстві з Л. Михайлівим та Л. Шмигельською, 2019), «Непроминальне» (2021), а також нещодавно презентованої в стінах Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка колективної збірки «4 октави».

Член та відповідальний секретар літературного об'єднання «Ґорґани», учасниця літературної платформи «Об'єднані словом» та літературного коша «Ріднокрай». Член НСПУ та АУП. Нагороди: звання «Поет року» за версією журналу «Дніпро» (2014), лауреатка літературно-мистецької премії ім. А. Малишка (2015), премії обласного товариства «Просвіта» ім. Марійки Підгірянки (2018), Всеукраїнських літературних премій ім. А. Криловця (2020) та В. Юхимовича (2021), а також низки поетичних конкурсів. У вільний час займається редагуванням авторських книг поезії і прози та колективних альманахів. Співпрацює з білоцерківським видавництвом «Час Змін Інформ».

Книга поезій «Непроминальне» Наталії Данилюк - це вибрані твори із попередніх книг та нові поезії. Духовні цінності і важливі життєві пріоритети, зв'язок поколінь і родинні джерела, що наснажують і змушують вертати душею до витоків - все, що близьке, вагоме і непроминальне. А ще - романтичні почуття, філософські роздуми, пошуки себе і гармонії із всесвітом, любов до світу, до життя - це ті основні акценти, що проступають на сторінках презентованої поетичної збірки Наталії Данилюк

Висловлюємо щиру вдячність авторці за подарований примірник книги та впевнені, що збірка припаде до душіОзнайомитись з виданням Ви зможете за адресою:

вул. Чорновола, 22,
обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка
відділ загального читального залу (3 поверх).
         Чекаємо на зустріч з Вами.

    

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка