Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інтерактивна сесія кар’єрного зростання «Твоя професія – твій вибір»



08 червня 2023 року в Івано-Франківській ОУНБ ім. І. Франка у відділі соціокультурної проєктної діяльності в рамках проєкту «ВільноХаб: працевлаштування» відбулася інтерактивна сесія «Твоя професія – твій вибір». Модерувала захід бібліотекарка II категорії обласної книгозбірні М. Ілюк. Учасники заходу – студенти 3-го курсу кафедри філології та перекладу ІФНТУНГ (викладачка – Кушлик В. А.).

Темою події були «Навички для успішної кар'єри», під час якої студенти склали SWOT аналіз особистості та проаналізували свої сильні та слабкі сторони. Цікавим доповненням до даного заходу був перегляд відеороликів гендерної рівності  «Твоя професія - твій вибір» та успішної історії відомої української дизайнерки, модельєрки та власниці бренду BEVZA Світлани Бевз - «Я зможу». 

Також студенти навчилися, як правильно писати резюме та обговорили питання про вдале проходження співбесіди. Закріплення даного матеріалу відбулося в інтерактивному форматі, адже молодь пройшла тематичне тестування за допомогою програми Kahoot. Переможці отримали приємні подарунки від бібліотеки у вигляді ручок та блокнотів.

Завершився захід ознайомленням із сучасною технікою, отриманою завдяки діяльності проєкту та обговоренням свого життєвого успіху за солодким частуванням.

Проєкт «ВільноХаб: працевлаштування» втілюється у межах програми «Мріємо та діємо», яка впроваджується за фінансової підтримки USAID Ukraine - USAID Україна та виконується IREX in Ukraine.

Світлини

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка