Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Дмитро Вінтоняк – читачам обласної бібліотеки



06 червня 2023 року книжкові фонди Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка поповнило нове видання – перша поетична збірка Дмитра Вінтоняка «На рубежах думок», яку автор люб`язно подарував нашій книгозбірні.

Біографічна довідка

Дмитро Вінтоняк народився 23 жовтня 1967 року в селі Печеніжин Коломийського району Івано-Франківської області в багатодітній сім'ї знаних книголюбів Миколи та Анни Вінтоняк. Навчався в середній школі, після закінчення якої пішов служити в армію. Опісля поступив вчитися на філологічний факультет Ужгородського державного університету.

Друкувався в літературних альманахах «Джерельні дзвони», «Ця неповторна мить», «Німчич», «Палітра Муз», у коломийській районній газеті «Вільний голос».

Перша поетична збірка «На рубежах думок» Дмитра Вінтоняка запрошує читача у вир сучасного життя, розкриває духовний світ ліричного героя, який переймається турботою за долю України. Його філософсько-патріотичні вірші не залишать нікого байдужим. Автор щиро вболіває за долю української мови, історії, духовних традицій українського народу.

Висловлюємо щиру вдячність автору за подаровані примірники книги та впевнені, що збірка припаде до душі всім шанувальникам поетичного слова.

Ознайомитись з виданням Ви зможете за адресою:

вул. Чорновола, 22,
обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка
відділ загального читального залу (3 поверх).

Чекаємо на зустріч з Вами.

          

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка