Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Допитливій малечі про цікаві речі



З 1 червня 2023 року до Міжнародного дня захисту дітей працівники відділу абонементу Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка підготували виставку дитячих книг «Допитливій малечі про цікаві речі», що надійшли впродовж останнього часу до наших фондів.

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та   одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це - День дитинства: такого далекого і близького водночас. А що ж таке, оте таємниче і  загадкове  дитинство?  Це - блакитне небо; це - мир  і  щастя;  це  - веселий гомін дітей, чудова пора надій на прекрасне життя та здійснення  найзаповітнішого  бажання  нашого народу - бажання Перемоги.                                                                                                                                  

Від нашої уваги, любові, виховання залежить доля дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо їх любов'ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!

Відділ абонементу обласної наукової книгозбірні завжди охоче   долучається до святкувань цього світлого і радісного дня. А відколи функціонує дитячий куток «Поки батьки читають...», відзначення дитячого  свята стало уже традиційним.                                                                                                

Отож, усі дорослі, які завітають до бібліотеки з дітьми, можуть спокійно вибирати книги, не турбуючись про свою малечу: маленькі граються, вибирають іграшки, книжечки, а більш дорослі дітки - цікаві видання, розгадують кросворди, головоломки або ребуси. Діти з радістю  фотографуються, спілкуються.        

Для задоволення їхніх, поки що маленьких, читацьких запитів ми пропонуємо виставку дитячих книг : «Біда навчить» Лесі Українки, «Казки» І. Франка, «Рудько» О. Ольжича, «Чудовисько з озера», «Неймовірні пригоди Молі та її друзів» В. Герланця, «Диво-крейда» Сінкена Гоппа, «Як тебе звати?» Ж. Кулеби, «Степова казка» Г. Тютюнника, «Мама-Марія» Г. Лютого,  «Старому сому везли солому» В. Терена, «Володар Карпат» В. Дранчука, «Підкова» С. Кураса, «Кіт Мартин» Д. Павличка. А також  «Ходить котик по лавочці», «Забави для наймолодших», «Зернятко надії», «Художні твори для дітей» та інші.

Тож запрошуємо усіх завітати у відділ абонементу - книжкова виставка «Допитливій малечі про цікаві речі» чекає на вас.

 

 

 

 

 

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка