Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Онлайн семінар для бібліотек територіальних громад Івано-Франківщини



31 травня 2023 р. науково-методичний відділ Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка організував онлайн семінар «Проєктний розвиток бібліотечних установ – ключовий пріоритет сьогодення». Спікером семінару була заступниця директора ІФОУНБ ім. І.Франка з питань автоматизації та інформаційного забезпечення бібліотечних процесів і євроінтеграції Людмила Жирик

Модерувала захід Віра Хімейчук, завідувачка науково-методичного відділу обласної книгозбірні.

Розпочала семінар директорка обласної книгозбірні, заслужена працівниця культури України Людмила Бабій, яка щиро привітала присутніх на онлайн зустрічі, подякувала за ту велику просвітницьку роботу, яку здійснюють бібліотекарі територіальних громад, за їхній вагомий внесок у розвиток та збереження української культури та побажала передусім скорішої перемоги Україні і подальшої плідної праці.

Людмила Жирик представила змістовну та інформативну лекцію про проєктний розвиток бібліотечних установ, розказала про розмаїття цікавих грантових програм, а також на відеопрезентації в доступній формі висвітлила поетапні кроки створення проєктів.

На завершення заходу завідувачка науково-методичного відділу Віра Хімейчук запропонувала колегам написати інформацію про бібліотечні проєкти, які уже діють у територіальних громадах, щоб бібліотекарі Івано-Франківщини могли поділитися цікавими ідеями та ефективно використовувати досвід їхньої реалізації у своїй роботі.

Бібліотечна практика потребує систематичного зростання професійної кваліфікації бібліотечного персоналу. І тішить те, що бібліотекарі активно долучаються до онлайн семінарів, консультацій, конференцій, які допомагають їм підвищувати свій фаховий рівень, що значною мірою позначається на покращенні обслуговування читачів.

Світлини

Оновлено 17-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка