Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інформаційно-консультативна зустріч в рамках проєкту ВільноХаб: працевлаштування



18 травня 2023 року в Івано-Франківській ОУНБ ім. І. Франка у відділі соціокультурної проєктної діяльності відбувся захід в рамках проєкту «ВільноХаб: працевлаштування», який втілюється в рамках програми «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки USAID Ukraine - USAID Україна та виконується IREX in Ukraine. Це була інформаційно-консультативна зустріч зі студентами 3 курсу кафедри філології та перекладу Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ (викладач англійської мови Романенко Н. В., доцент кафедри філології та перекладу).

Темою заходу було працевлаштування та кар'єрний розвиток, мета - супровід та всебічний розвиток студентів у професійному становленні кар'єрної траєкторії. Спільно з відвідувачами бібліотеки обговорили, якими повинні бути ключові навички для успішної кар'єри,  якою студенти бачать свою кар'єру за основною сферою діяльності, за напрямом розвитку особистості, за метою діяльності.

В умовах мінливих ринкових відносин і нинішньої конкуренції слід тримати руку на пульсі. У цьому допомагають різноманітні аналітичні інструменти, зокрема SWOT-аналіз, який надає можливість дізнатися про внутрішні сильні та слабкі сторони особистості, а також про зовнішні можливості й загрози. Як практичну роботу студентам було запропоновано провести особистісний SWOT-аналіз, який згодом можна використовувати у впровадженні різноманітних проєктів.

Разом вчилися, як скласти ідеальне резюме та мотиваційний лист, як успішно пройти співбесіду.

Захід відбувався в інтерактивному форматі, з багатьма вправами, завданнями, дискусіями та рефлексіями.

Cвітлини

 

 

Оновлено 20-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка