Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Бібліотечний проєкт «ВільноХаб: працевлаштування» в дії!



04 травня 2023 року відбувся онлайн захід в рамках проєкту «ВільноХаб: працевлаштування», який розпочав свою діяльність в Івано-Франківській ОУНБ ім. І. Франка (директор - Бабій Л.В. ). Проєкт втілюється в межах програми «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки USAID Ukraine - USAID Україна та виконується IREX – Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів. Модерувала захід Жирик Л. І., координаторка проєкту. Учасниками заходу були молоді люди, які зареєстровані в Івано-Франківському обласному центрі зайнятості (директор – Цимбалюк В. Д.), Богородчанське управління Івано-Франківської філії.

Темою події були «Навички для успішної кар'єри», де ми проговорили важливі питання «твердих та м'яких» навичок, складали особистий план розвитку, довідалися, що таке SWOT аналіз особистості і виконали його, вчилися писати резюме та мотиваційний лист, здійснили чек-лист аналізу резюме молодого фахівця, обговорили питання підготовки до співбесіди та як успішно пройти її. Це була бесіда з молоддю, яка для пошуку роботи опановувала нові знання, активно виконувала інтерактивні вправи, дискутувала, переглядала тематичні відео та обговорювала їх.

Щиро дякуємо працівникам обласного центру зайнятості Шевчук О. Є., заступниці директора, начальниці відділу організації профорієнтації Мельницькій Н. П., заступниці начальника відділу Боднарук А. М., начальниці відділу надання соціальних послуг Богородчанської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості за сприяння у проведенні заходів з молоддю, яка в пошуку роботи, за партнерство і налагоджену співпрацю!

 

Оновлено 20-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка