Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Робоча зустріч партнерської мережі проєкту «Мова. Культура. Німеччина»



27 квітня 2023 року працівники відділу соціокультурної проєктної діяльності Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка Л. Жирик і М. Цюпа в рамках діяльності проєкту «Мова. Культура. Німеччина», спільного з бібліотекою Goethe-Institut в Україні, взяли участь в онлайн робочій зустрічі та воркшопі з опанування цифровою дошкою MIRO для спільної роботи в проєкті.

На робочій зустрічі мережі Анна Журавльова, координаторка проєктів Інфоцентру та бібліотеки обговорила з учасниками питання підписання нового договору співпраці, ознайомила з ресурсами Bibliothek der Dinge, Actionbound, можливості запровадження Зеленої бібліотеки.

На тренінгу учасників заходу було ознайомлено з функціоналом цифрової дошки MIRO, де можна проводити онлайн-тренінги, створювати план роботи або закріплювати завдання, які потрібно виконати. Після теоретичної частини було здійснено реєстрацію на платформі, кожен створив власну онлайн дошку, аватарку, навчився створювати стікери, вносити текст, завантажувати світлини, відео, аудіо, вставляти посилання.

Ключовим тренером був Вієцький Олександр, бізнес-тренер, тренер освітніх програм, цифрових навичок; досвід роботи у бізнесі та цифровій сфері - 17 років, в освітній сфері - 6 років; співпрацює з DVV International, Освітнім ХАБом міста Київ, Центрами навчання й освіти дорослих та організаціями-провайдерами неформальної освіти, бізнес-компаній, зокрема Нафтогаз України.

Світлини

Оновлено 26-04-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка