Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Творча зустріч із Мирославом Лазаруком



13 квітня 2023 року в Івано-Франківській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. І. Франка відбулася творча зустріч із письменником, журналістом, критиком, членом Національної спілки письменників України, Асоціації українських письменників, Спілки журналістів України, Заслуженим діячем мистецтв України, головним редактором громадсько-політичного, літературно-мистецького і науково-освітнього всеукраїнського часопису «Буковинський журнал» Мирославом Лазаруком.

Модерував дійство - Євген Баран, голова Товариства письменників та журналістів ім. І. Франка, відомий літературний критик і есеїст, який представив присутнім чернівецького письменника.

Видавець серії «Третє тисячоліття: українська поезія» Мирослав Лазарук ділився особистими рефлексіями та думками стосовно стану сучасного літературного процесу та зачитував вірші із нової збірки «Тилинка й литаври», відповідав на цікаві та подекуди провокативні питання з боку присутніх.

Євген Баран від імені Товариства письменників і журналістів ім. І. Франка вручив авторові посвідчення лавреата літературної премії імені Леоніда Народового за високе поетичне мистецтво та уславлення українського слова.

Привітати письменника та поспілкуватися з ним прийшли колеги по перу та просто небайдужі люди, зокрема письменник і гуморист Василь Бабій, голова Івано-Франківського осередку НТШ, поет Василь Мойсишин, письменник і освітянин Михайло Верес, журналіст і письменник Михайло Батіг, голова Херсонської Національної спілки письменників України Василь Загороднюк та інші.

Акцентним та змістовним було доповнення директорки обласної книгозбірні, заслуженої працівниці культури     України Людмили Бабій, яка побажала письменникові натхнення та невичерпного джерела нових ідей. Вона подякувала авторові за подаровані книги, які гідно поповнять фонди ІФОУНБ ім. І. Франка і, безумовно, знайдуть свого читача.

Усі охочі мали можливість придбати книжки і поспілкуватися з автором особисто.

Світлини

Оновлено 02-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка