Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Діяльність клубу англійської мови для жінок ВПО в обласній книгозбірні



07 квітня 2023 року в інформаційному ресурсному центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка відбулося п’яте заняття двох груп курсу вивчення англійської з нуля для жінок із числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО), який розпочався у березні 2023 року. Модераторкою курсу є Христина Вінтонів, доцент кафедри документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ, викладачка англійської мови, активна волонтерка обласної книгозбірні.

Курс розроблений для активних та цілеспрямованих людей, які знають, наскільки досконале знання англійської здатне змінити життя. Учасницям пропонуються цікаві програми навчання та нові знайомства.

Заняття логічно пов'язані між собою. Курс викладається українською мовою, проте відвідувачі поринають в справжню англійську атмосферу, поступово ознайомлюючись зі всіма аспектами англійської мови без зайвого поспіху.

Кожне заняття починається з ознайомлення з базовою та актуальною для повсякденного життя лексикою. Без граматичної бази вивчення англійської мови неможливе, тому частина заняття присвячена граматиці. Закріпити отримані навички учасники можуть за допомогою інтерактивних вправ. Увагу зосереджено на розумінні окремих фраз, які необхідні для повсякденного спілкування та роботи.

Щоразу викладачка дає домашні завдання згідно вибраного підручника, кожній групі своє. Сподіваємося, що після завершення курсу учасниці зможуть розповідати про себе, ставити загальні запитання своєму співрозмовнику та складати тексти. Також будуть мати можливість спілкуватися на базові теми повсякдення: про родину, погоду, здійснення покупок, мандрівки, свята і традиції тощо.

Світлини

Оновлено 15-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка