Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Шляхи мотивації для вивчення іноземних мов у бібліотеці



29 березня 2023 року у відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулася інтерактивна година для студентів ВПC Івано-Франківського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування.

Здобувачі професійної освіти, зокрема, студенти зі спеціальностей: «Комп'ютерні науки», «Харчові технології», «Право», «Геодезія та землеустрій», «Фінанси, банківська справа та страхування» ознайомились з сайтом книгозбірні, навчальними послугами і продуктами, які бібліотека пропонує своїм користувачам та особливостями роботи відділу літератури іноземними мовами, де кожний бажаючий зможе знайти для себе цікаві друковані джерела, які допоможуть поглибити і удосконалити іншомовні навички і знання. Увазі майбутніх фахівців також було презентовано англомовні видання з фондів відділу з використанням лексики, яку використовують спеціалісти їхньої сфери. 

Англійська є однією з найбільш вживаних мов для спілкування у всіх галузях й офіційною мовою 53 країн світу. Книги, інформаційні ресурси, інструкції, іноземні інноваційні рішення, усі мови програмування містять англійську лексику і добре володіння англійською є просто необхідним, щоб орієнтуватися останніх профільних новинах і оновленнях, спілкуватися із зарубіжними колегами та отримати престижну роботу. 

Наприкінці зустрічі студенти мали змогу пограти в інтерактивні ігри для кращого вивчення та розуміння англомовних слів та виразів, включаючи вікторини та квести, створені завдяки цифровим сервісам та платформам.

Працівники відділу висловлюють щиру вдячність керівництву коледжу та викладачкам англійської мови Галині Загурській, Оксані Мацапулі та Ірині Ленчовській, які мотивують студентів до навчання та залучають до читацького активу обласної книгозбірні.

Світлини

 

 

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка