Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

КОЛЕКТИВ ІФОУНБ ІМ. І.ФРАНКА ВІТАЄ З ЮВІЛЕЄМ КУЗЬМЕНКА ЕДУАРДА ДМИТРОВИЧА!



Колектив Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка від щирого серця вітає з 75-літнім ювілеєм лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора геолого-мінералогічних наук, професора, завідувача кафедри геотехногенної безпеки та геоінформатики Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, кращого вченого та кращого винахідника Івано-Франківської області, академіка Української нафтогазової академії, Міжнародної академії, Почесного розвідника надр Кузьменка Едуарда Дмитровича!

Сфера його наукових інтересів - теорія і практика електричної розвідки, інженерної геофізики, прогнозування екзогенних геологічних процесів.

У науковому доробку вченого понад 330 наукових праць, зокрема й 5 монографій, низки патентів, численних статей та доповідей на наукових конференціях як в Україні, так і за кордоном. Він автор 2 наукових відкриттів.

Дійсний член Інтелектуального клубу творчих особистостей «Галицькі кмітливці» з 2007 року.

Висловлюємо вдячність Едуарду Дмитровичу за багаторічну співпрацю з Івано-Франківською обласною універсальною науковою бібліотекою ім. І. Франка й бажаємо міцного здоров'я і незгасаючого оптимізму. Нехай Ваші цілі досягаються, а мрії стають реальністю! Нових творчих здобутків у мирній Україні!

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка