Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Підвищення компетентності бібліотекарів у тенденціях успішної професійної діяльності



22 березня 2023 року працівники відділу соціокультурної проєктної діяльності Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка М Цюпа та М. Ілюк взяли участь у тренінгу «Складання резюме для успішного працевлаштування: лайфхаки та основні тенденції». Подія відбулася в просторі «Вільна», який нещодавно відкрився у місті Івано-Франківськ. «ВІЛЬНА» – проєкт, що реалізується Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні UNFPA в партнерстві з Благодійним Фондом «Батерфлай» та за підтримки USAID.

Тренеркою заходу була Ірина Серняк, кандидат економічних наук, кар'єрна радниця національного кар'єрного хабу «ВОНА», яка розповіла про те, як скласти таке резюме, щоб бути відібраною серед інших кандидаток і мати шанс потрапити на співбесіду; які ключові слова варто вписувати в резюме та що вказати, якщо відсутній досвід роботи або є певні прогалини.

На тренінгу мова йшла про сьогоднішній ринок праці, існуючі етапи від початку пошуку роботи до працевлаштування та чи беруть на роботу тих, хто перекваліфікувався. Також всі учасники мали можливість написати та вдосконалити власне резюме.

Даний захід був надзвичайно корисним, адже у зв'язку з повномасштабною війною мільйони українців опинилися у такому становищі, що пошук роботи став неабияким випробуванням для працевлаштування. Обласна книгозбірня не стоїть осторонь даної проблеми, вивчає запити громади в необхідній інформації.

Ближчим часом в ІФОУНБ ім. І. Франка розпочне діяти новий проєкт «ВільноХаб: працевлаштування», який започатковується з метою надання підтримки 8 бібліотекам-учасницям проєкту «ВільноХаб», які пройшли відбір, у створенні «куточків» працевлаштування для  молоді 16-35 років, підвищення компетентності бібліотекарів у тенденціях сучасних шляхів розвитку кар'єри.

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка