Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Гості книгозбірні – студенти Івано-Франківського медичного фахового коледжу



9 березня 2023 року в Івано-Франківську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. І. Франка на пізнавально-оглядову екскурсію завітали студенти першого курсу 10 група Івано-Франківського медичного фахового коледжу із керівницею Олесею Гафійчук.

Цього ж дня вся Україна відзначала 209-річницю від дня народження українського генія, нашого Пророка Тараса Григоровича Шевченка. Студенти мали унікальну можливість відвідати експоновану в літературно-мистецькій світлиці бібліотеки колекцію раритетних «Кобзарів», портретів Тараса Шевченка, листівок, значків, пам'ятних речей Шевченкіани громадського діяча Романа Ткача та особисто поспілкуватися з колекціонером. Це була незабутня, емоційна, змістовна зустріч, впродовж якої п. Роман розповів молоді цікаві факти про унікальні портрети письменника, представлені зібрання «Кобзарів» різних років видань.

Далі працівники відділу краєзнавчої літератури організували і провели пізнавально-оглядову екскурсію бібліотекою для швидкого зорієнтування студентів у документно-інформаційних ресурсах книгозбірні.

Майже півмільйонний книжковий фонд різногалузевої літератури - таким надбанням володіє сьогодні Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім. І. Франка, яка є провідною установою в галузі бібліотечного краєзнавства, депозитарієм регіональних видань і періодики та займає чільне місце для отримання належних освітніх послуг та здобуття якісних знань.

Майбутні медики відвідали структурні підрозділи бібліотеки, зокрема: відділ загального читального залу, літератури з питань мистецтва, економіко-виробничої літератури та відділ краєзнавчої літератури, де завідувачка відділу Світлана Джоголик інформувала про правила запису до бібліотеки, правила користування довідково-бібліографічного апаратом та можливості сьогодення - пошук і підбір літератури в електронному каталозі. Розкриваючи багатство краєзнавчого книжкового фонду, особливу увагу звернула на підготовлену книжкову виставку «Медичне краєзнавство Прикарпаття», яка була вдалим доповненням та викликала зацікавлення серед присутніх.

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка