Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Клуб англійської мови для внутрішньо переміщених осіб розпочав свою діяльність в обласній бібліотеці!



09 березня 2023 року в інформаційному ресурсному центрі «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка (директор – Бабій Л. В.) розпочав свою діяльність клуб англійської мови, де відбуватиметься вивчення англійської мови для жінок із внутрішньо переміщених осіб. З учасниками клубу працюватиме Вінтонів Христина Михайлівна, доцент кафедри документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ, викладачка англійської мови, волонтерка і партнерка обласної книгозбірні. На відвідувачів клубу очікують цікава програма навчання та нові знайомства.

Цей курс запланований для активних та цілеспрямованих людей, які знають, наскільки кардинально англійська здатна змінити життя. На учасниць очікують логічно пов'язані між собою заняття, на яких вони навчаться висловлюватись англійською легко і вправно, поринуть у справжню англійську атмосферу, поступово продовжуючи ознайомлюватися зі всіма аспектами англійської мови без зайвого поспіху. Кожне заняття розпочинатиметься з вивчення базової та актуальної для повсякденного життя лексики. Без граматичної бази вивчення англійської мови неможливе, тому частина заняття буде присвячена граматиці. І, звичайно ж, мовна практика допоможе закріпити отримані навички за допомогою інтерактивних тренувань.

Темою ж першого заняття було Greetings!/Вітання, де всі учасниці навчилися представлятися і надавати найнеобхіднішу інформацію про себе.

За результатами заняття викладачка вирішила поділити групу на дві підгрупи згідно рівня знання мови.

Світлини

Оновлено 15-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка