Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Навчаємось німецької мови в бібліотеці



6 березня 2023 року у відділі літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулося інтегроване заняття з німецької мови для студентів-першокурсників спеціальності «зварник» та «слюсар з механоскладальних робіт» в рамках Тижня філологічних наук, який проходить у вищому професійному училищі №21.

Німецька мова, як і будь-яка інша мова, є продуктом тривалого історичного розвитку суспільства, частиною національної культури,  в ній акумулювалися досвід, зв'язок між різними поколіннями та збереження культурної пам'яті німецького народу.

Впродовж заняття студенти дізнавалися про основні стереотипи німецької кухні, гастрономічні вподобання німців, традиції, різноманітність блюд, характерних для окремих регіонів країни, виконуючи тематичні завдання та вікторини, запропоновані завідувачкою відділу Ольгою Войтичук.

Проведення такого виду заходу сприяє усвідомленню соціальної потреби удосконалювати свої знання, додатковій мотивації студентів, стимулює їхню лінгвістичну активність, забезпечує розвиток соціокультурної компетенції, підтримує інтерес до вивчення німецької мови та дає чудову можливість долучитися до культури німецькомовних країн.

Висловлюємо вдячність викладачці німецької мови Світлані Замулінській за популяризацію обласної книгозбірні та залучення читацького активу.

Світлини

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка