Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інформаційні продукти книгозбірні – на допомогу майбутнім педагогам



3 березня 2023 року у відділі літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка відбулося інформаційне заняття для студентів педагогічного факультету Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника «Сервіси і додатки для здійснення освітньої діяльності» (викладачка англійської мови Катерина Фомін).

Завідувачка відділу літератури іноземними мовами Ольга Войтичук представила здобувачам вищої освіти - майбутнім педагогам можливості використання електронних ресурсів для здійснення своєї освітньої діяльності та використання їх в майбутньому для проведення уроків та роботі з учнівською молоддю.

Студентам було представлено фахову методичну літературу з питань методики викладання,  використання сучасних форм і методів, якими користуються викладачі для формування загальних знань і мовних компетенцій учнів у навчальному процесі, розглядалася доцільність застосування інтерактивних методів, які дозволять зробити заняття більш різноманітними завдяки сучасним онлайн платформам.

Впродовж заняття студенти вчилися користуватися онлайновими інтерактивними дошками Miro, Jamboard та створювати завдання, ігри, квести, вікторини, за які отримували книжкові призи.

Світлини

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка