Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інтерактивна німецька мова в бібліотеці



2 березня 2023 року до відділу літератури іноземними мовами Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І Франка завітали учні ліцею №25 Івано-Франківської міської ради. Завідувачка відділу Ольга Войтичук провела для них інтерактивне заняття, використовуючи німецькомовні ігри.

 Юним відвідувачам розповіли цікаву інформацію про німецьку мову, зокрема, факти про її поширення в світі, використання, словниковий склад, важливість її вивчення та також про переваги  володіння цією мовою, яка відіграє важливу роль в суспільно-економічному житті Європи та всього світу в цілому.

Однією з цікавих і корисних форм вивчення мови є геймифікація навчального процесу. Ігри розвивають інтерес до мови, активізують й урізноманітнюють  процес вивчення, вносять у навчальну діяльність елемент цікавості. Сьогодні інноваційні технології пропонують  цілий спектр цікавих програм, додатків та методів, які збільшують інтерес та мотивацію учнів, а також підвищують ефективність навчального процесу.

Учні грали в різноманітні ігри за допомогою багатьох онлайн сервісів, змагалися у кмітливості та знанні німецької мови, відповідаючи на питання квізів та вікторин.

Також увазі ліцеїстів було представлено  видання з фондів відділу для читання та вивчення німецької мови.

Працівники щиро вдячні вчительці німецької мови Оксані Думич за популяризацію бібліотеки як освітнього та інформаційного центру.

Cвітлини

 

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка