Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

Інформаційна година для студентів-першокурсників



1 березня 2023 року працівники відділу економіко-виробничої літератури Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка провели інформаційну годину для студентів-першокурсників Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Головну книгозбірню відвідали студенти 1 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» під керівництвом кандидата економічних наук, доцента кафедри фінансів ПНУ ім. В. Стефаника Тараса Йосиповича Суса.

Завідувачка відділу економіко-виробничої літератури ІФОУНБ ім. І. Франка Софія Іванівна Багира провела інформаційну годину на тему «В майбутнє - разом з бібліотекою». Вона зазначила, що сучасна бібліотека - це комфортний, технічно обладнаний центр для отримання різноманітної інформації, навчання, спілкування з друзями, проведення ділових зустрічей, участі в культурно-просвітницьких заходах та для багатьох інших справ. Яким би швидкоплинним не було наше життя, повноцінно пізнати його не можна без бібліотеки.

Студенти відвідали структурні підрозділи книгозбірні, ознайомилися з бібліотечними послугами, веб-сайтом, особливостями роботи з електронним каталогом, а також книжковим фондом та періодичними виданнями. Майбутнім спеціалістам в галузі фінансів і банківської справи було запропоновано переглянути виставку фахової і ділової літератури та науково-аналітичних журналів з даної спеціальності.

Із заключним словом до молоді звернувся наставник Т. Й. Сус. Він зазначив, що бібліотека створює прекрасні умови для їхнього подальшого навчання, самовдосконалення, особистісного розвитку, допомагає молодим спеціалістам у написанні курсових, бакалаврських та магістерських робіт. Науковець закликав студентів звернути особливу увагу на книги Б. Гаврилишина «Залишаюсь українцем», М. Слабошпицького «Петро Яцик: Українець, який відмовився бути бідним» та В. Айзексона «Стів Джобс».

Сподіваємося, що сьогоднішні відвідувачі стануть активними читачами ІФОУНБ ім. І. Франка.

Світлини

 

 

Оновлено 19-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка