Івано-Франківська
обласна універсальна наукова
бібліотека ім. І.Франка

Адреса бiблiотеки:

76018
м. Iвано-Франкiвськ
вул. Чорновола, 22
тел. 0342 75-01-32
fax: 53-21-89
E-mail:

Відділ комплектування:
E-mail:
тел. 0342 752479

Відділ мистецтва:
E-mail:

Краєзнавчий відділ:
E-mail:

Науково-методичний відділ:
E-mail:
тел. 03422 53-32-31

Графік роботи:

Щоденно: 10:00 - 18:00
Субота - вихідний день
Cанітарний день - останній четвер місяця

ІФОУНБ ім. І. Франка на онлайн-лекції від мережі EducationUSA



23 лютого 2023 року фахівці інформаційного ресурсного центру «Вікно в Америку» Івано-Франківської ОУНБ ім. І. Франка разом з групою студентів фізико-технічного ліцею при Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу (викладачка англійської мови Онисько С.) взяли участь в англомовній онлайн-лекції «Українські студенти в США: мрії збуваються!», організатором якої була EducationUSA – мережа Державного Департаменту США, що складається з понад 435 інформаційно-консультативних центрів для іноземних студентів у понад 175 країнах.

Оскільки молоді люди України сьогодні мріють про навчання в США і насправді це може стати для них реальністю, такі заходи є актуальними і корисними, інформативними та цікавими.

Цього разу до розмови були запрошені українські молоді люди, які на даний час навчаються в США згідно різних програм від EducationUSA. Це були Кирило Король - cтудент  Стенфордської школи права і Тетяна Андріюк, студентка факультету мови і літератури Азії у Вашингтонському університеті (вивчає японську мову і літературу). Спікери ділилися своїм досвідом вступу до американських університетів, з якими труднощами вони зіткнулися, розповіли про американський спосіб життя, традиції та звичаї сучасного американського суспільства.

Учасники заходу мали можливість отримати відповіді на актуальні питання щодо процесу подання заявки, написання есе, пошуку фінансування та дізналися як це - навчатися в американському університеті.

Мережа забезпечує промоцію вищої освіти у США серед студентів усього світу, пропонуючи точну, повну та актуальну інформацію про можливості навчання в акредитованих вищих навчальних закладах Сполучених Штатів Америки. Центри EducationUSA розташовані в посольствах та консульствах США, комісіях Фулбрайта, бінаціональних центрах та неурядових організаціях.

Якщо вас зацікавила дана інформація, то ви можете безкоштовно користуватися ресурсами центру та записатися на консультацію, щоб дізнатися про:

-         процес вступу до коледжів та університетів США ;

-         вимоги щодо складання стандартизованих тестів;

-         фінансування освіти в США (гранти та стипендії для навчання та досліджень);

-         процес отримання студентської візи;

-         підготовка до від'їзду до Сполучених Штатів.

Завітайте на сторінку центру за посиланням https://educationusa.org.ua/

Запис зустрічі можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/laHTVOo2nH0

Оновлено 15-05-2024
© 2020. ОУНБ iменi I. Франка